10/10

Op basis van 2 reviews

Winkelmand

Verzenden & Retourneren

Verzenden

Wij van Truckned, proberen jouw bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Hiervoor maken wij gebruik van de diensten van Post NL, DPD en DHL. Indien je een bestelling plaatst op werkdagen, dan wordt deze binnen 3 werkdagen aan je verzonden (mits anders aangegeven). Om enig inzicht te geven over de verwachte levertijd, kun je hier een overzicht van Post NL bekijken en hier het overzicht van DPD. Heb je verdere vragen over de verwachte levertijd, dan kun je altijd contact op nemen met ons via het contact formulier

Voor de verzending hanteren wij de volgende opties:

 1. Pakket (met track en tracé)
 2. XL pakket 
 • Heeft jouw bestelling een waarde* lager dan €250,- dan zal deze ten alle tijden met track & tracé worden verzonden.
 • Heeft jouw bestelling een waarde* hoger dan €250,-  dan zullen er geen verzendkosten worden berekend (Dit geldt voor Nederland en België, XL pakket uitgesloten).
 • Overige bestemmingen worden niet zonder verzendkosten verzonden.

Tijdens het afronden van de bestelling, word er weergegeven hoe we de bestelling verzenden. Let op, soms is er geen verzendoptie mogelijk, krijg je deze melding? Neem dan contact met ons op via het contact formulier.

* exclusief verzendkosten

Verzendkosten*

Pakket met Track & Tracé:

Nederland: €8,95
België: €8,95
Luxemburg: €8,95

Duitsland: €14,95
Oostenrijk: €19,95
Frankrijk: €19,95
Denemarken: €19,95
Polen: €27,95
Portugal: €27,95
Spanje: €24,95
Finland: €29,95
Ierland: €24,95
Italië: €22,95
Tsjechië: €24,95
Zweden: €24,95
Kroatië: €29,95
Slowakije: €24,95
Hongarije: €24,95
Roemenië: €39,95

*Getoonde prijzen zijn excl. btw

XL Pakket:

Nederland: €30,00
België: €30,00
Luxemburg: €60,00

Duitsland: €60,00
Oostenrijk: €75,00
Frankrijk: €70,00
Denemarken: €80,00
Polen: N.V.T
Portugal: N.V.T
Spanje: N.V.T
Finland: N.V.T
Ierland: N.V.T
Italië: N.V.T
Tsjechië: N.V.T
Zweden: N.V.T
Kroatië: N.V.T
Slowakije: N.V.T
Hongarije: N.V.T
Roemenië: N.V.T

*Getoonde prijzen zijn excl. btw

Retour

Hoewel we er alles aan doen om van iedere klant een tevreden klant te maken, bent u misschien niet tevreden met uw aankoop.
Uw terugkeer is georganiseerd in een paar stappen. We hebben een paar regels met betrekking tot retouropties. Onder het formulier vindt u de voorwaarden van een retour.

Uw retour aanmelden kan via onderstaand formulier.

Retourformulier

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Na een ontvangstbevestiging van uw aanmelding, kunt u uw bestelling retour sturen naar onderstaand adres. 

Truckned B.V.
T.a.v. Retour
Beukenlaan 67
5541 VK Reusel
Nederland

Retourkosten

De kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Wel kunnen we u in sommige gevallen een retourlabel tegen gereduceerd tarief aanbieden. Neem contact met ons op via info@truckned.nl om de mogelijkheden te bekijken. 

Herroepingsrecht 

Herroepingsrecht
Behoudens de uitzonderingen zoals vermeld onderaan deze informatieve tekst, heeft u het recht om binnen een termijn van 30 kalenderdagen, zonder opgave van redenen, de overeenkomst te herroepen. Dit is de zogeheten herroepingstermijn of bedenktermijn. Dit recht geldt alleen als u de aankoop in de hoedanigheid van consument hebt gedaan.

Bedenktermijn
De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde (niet zijnde de vervoerder) het product in ontvangst heeft genomen. In het geval waarbij

Uitoefenen herroepingsrecht
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dient u ons Truckned B.V., Beukenlaan 67 5541VK Reusel, info@alldayled.com, via een ondubbelzinnige verklaring (bijv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte te stellen van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping, maar gebruik van dit formulier is niet verplicht. Dit formulier is te downloaden via de link onder deze tekst.
Het is dus belangrijk om binnen de bedenktermijn aan ons kenbaar te maken dat je je beroept op het herroepingsrecht.

Terugsturen van de producten na herroeping
Na herroeping dient u de producten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u de herroeping kenbaar hebt gemaakt, terugsturen of aan ons overhandigen. U hebt aan deze verplichting voldaan als u de betreffende producten terugstuurt voordat deze periode van 14 dagen is verstreken.
De rechtstreekse kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor eigen rekening.

Wel bieden we een gereduceerd tarief voor retourzendingen in sommige landen. Neem hiervoor contact met ons op en we sturen u een link waarmee u zelf een label kunt uitprinten.

Gevolgen herroepingsrecht
Als u de overeenkomst herroept ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment hebt gedaan (voor het gedeelte waar de herroeping betrekking op heeft), inclusief de kosten van bezorging (met uitzondering van de extra kosten die het gevolg zijn van uw keuze voor een ander type levering dan het goedkoopste type standaardlevering), onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen van ons terug.

Wij betalen u dan terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij wij uitdrukkelijk anders zijn overeenkomen. Er worden geen kosten gerekend voor het uitvoeren van de terugbetaling.
We kunnen de terugbetaling uitstellen tot we de betreffende producten retour hebben ontvangen of totdat u hebt aangetoond dat u de producten hebt teruggestuurd, afhankelijk van wat zich het eerste voordoet.

Retourproces

 1. U kunt uw retour aanmelden via bovenstaand retourformulier.
 2. U ontvangt dan van ons een email met de ontvangstbevestiging van uw retourmelding.
 3. Print de ontvangstbevestiging van uw retourmelding en stuur deze met het pakket mee.
 4. Zorg dat het pakket goed verpakt is en bij voorkeur in de originele verzenddoos en verzend uw pakket naar:

Truckned
T.a.v. Retour
Beukenlaan 67
5541 VK Reusel
Nederland

Belangrijk: de kosten voor het terugsturen komen voor eigen rekening. U bent er zelf verantwoordelijk voor dat het product bij ons aankomt dus we adviseren om aangetekend of met track en tracé te versturen.

Waardevermindering en schade
U bent aansprakelijk voor het waardeverlies van de producten die het gevolg is van gebruik, anders dan noodzakelijk is om de aard, kenmerken en werking van de producten vast te stellen. Indien hier sprake van is, dan zijn wij gerechtigd dit waardeverlies te verrekenen met de bedragen die wij aan u terug zouden moeten betalen. Het is dan ook belangrijk dat u het product tijdens de bedenktermijn zorgvuldig en voorzichtig behandelt. We verzoeken u ook graag de producten altijd te retourneren voorzien van de originele verpakking, voor zover dat redelijkerwijs mogelijk is.

Uitzonderingen op het herroepingsrecht
Het herroepingsrecht geldt niet ten aanzien van:

 • De levering van zaken die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
 • De levering van zaken die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken (denk aan: ingeblikt eten, cosmetica);
 • Maatwerkproducten of producten die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn (denk aan: een bedrukt artikel)
 • Audio en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken (denk aan: een verzegelde DVD met daarop een bepaalde film);
 • Kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (denk aan: eenmalige uitgave van een tijdschrift of krant).

Heeft u toch nog een vraag over het retourproces, of wilt u de status van uw retour zending weten? Neem dan contact op met ons via info@truckned.nl.